Nicklas Sandström

Projekteringsledare

070 - 205 42 90
nicklas.sandstrom@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Nicklas är projekteringsledaren som brinner för kompetensutveckling och är ansvarig för företagets BIM- och CAD-programvaror. Han strävar efter att alla på kontoret ska ha god och relevant utbildning i verktygen och ser gärna att branschen som helhet skulle utnyttja BIM-projektering i större utsträckning.

I grunden är Nicklas utbildad Byggnadsingenjör vid Växjö universitet, med inriktning mot byggnadsutformning. Han har branschvana sedan 2009 då han började på a och d och har genom åren bland annat varit projekteringsledare för en omfattande omlokalisering av Fortifikationsverkets anläggningar utanför Kiruna, projekteringsledare för bostadsprojekt åt en entreprenör med hundratalet lägenheter och dessutom är han certifierad miljöbyggnadssamordnare. Sedan ett antal år tillbaka är Nicklas även kursansvarig i yrkeshögskoleutbildningen Byggnadsingenjör – Digitalt byggande

När Nicklas lämnar kontoret för dagen experimenterar han gärna i köket eller varvar ner bland tomaterna i växthuset. 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago