Oliver Henriksson

Konstruktör

070 - 961 88 26
oliver.henriksson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Oliver tog sin examen från civilingenjörsutbildningen Väg- och vattenbyggnad med inriktning konstruktion från Luleå Tekniska Universitet i januari 2023. Han är särskilt intresserad av samverkan mellan arkitektur och konstruktionslösningar vilket var den största anledningen till att han sökte sig till a och d där han har arbetat sedan sin examen.  

Han har tidigare gjort 7-månaderspraktik hos en byggentreprenör där han bland annat arbetat som arbetsledare för en tillbyggnad av Sunderby sjukhus. Olivers examensarbete på LTU undersökte återbrukspotentialen av förspända håldäckselement ur ett praktiskt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

När Oliver går hem för dagen går han gärna förbi gymmet för att träna styrketräning. Under sommaren tillbringas mycket av tiden på golfbanan och på vintern byts golfklubborna ut mot skoterkörning.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago