Victoria Wadstein

Arkitekt

070 - 354 78 08
victoria.wadstein@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Victoria är en kreativ och formstark arkitekt med ambitionen att skapa god och hållbar arkitektur som fungerar på riktigt. Hon arbetar som arkitekt på a och d arkitektkontor i Boden med allt från skisser och utredningar i tidiga skeden till färgsättning och projektering av färdiga handlingar.

Victoria är ursprungligen från Lysekil på Sveriges västkust och flyttade till Umeå för att följa sina drömmar och studera arkitektur vid Umeå arkitekthögskola. Efter avslutade studier i Umeå anslöt hon sig till a och d i Boden. Närheten till släkt och natur samt att få vara en del av utvecklingen i norra Sverige gjorde valet enkelt. Hennes mål som arkitekt är att ge uttryck åt och gestalta beställarens ambitioner vilket sker genom en nära och öppen dialog.

Ledig tid spenderas helst med vänner och familj. Hon är ute i naturen så mycket som möjligt då både jakt, fiske och friluftsliv ligger henne varmt om hjärtat. Kreativiteten tar sig utlopp även på hemmaplan och hon har alltid något inrednings- eller designprojekt på gång.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago