Vi söker tre arkitekter

Vi söker tre arkitekter

22 december 2017

Det är så mycket nu, att vi behöver förstärka laget med tre nya arkitekter.

Är du en idérik arkitekt som vet att ett riktigt bra hus kombinerar en vacker, funktionell utformning med kloka tekniska lösningar? Vill du samtidigt vara delaktig i utvecklingen av din nya arbetsplats?  Då är du varmt välkommen till oss på a och d arkitektkontor.

Vi är 22 medarbetare på kontoren i Luleå och Boden som jobbar med en rad inspirerande uppdrag lokalt, regionalt och nationellt. 

Vi är självklart glada över att vi har mycket att stå i, vilket i sin tur innebär att vi nu behöver förstärka laget ytterligare – med tre arkitekter.

Du får mer än gärna ha några års erfarenhet att falla tillbaka på. Du är kreativ och självgående med en brinnande lust och nyfikenhet för inspirerande kundmöten – från idéskiss till invigningsfest. 

 

Intresserad?
Då kontaktar du Joakim Persson 070-375 01 42 joakim.persson@aochd.se

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago