Hoppa till innehållet

Information

Information

Bodenkontoret a och d och Formsmedjan

Boden

a och d öppnade kontoret i Boden 2014 då vi flyttade in hos Formsmedjan i deras befintliga lokaler. Under 2018 blev det aktuellt att tillsammans med Formsmedjan söka sig till nya lokaler varpå ett renoveringsobjekt på Drottninggatan 23 observerades. Fastighetsägaren planerade en totalrenovering av byggnaden och a och d fick arbeta fram ett förslag till utformning av entréplan som kunde husera både Formsmedjans och a och d arkitektkontors verksamheter.

I de nya lokalerna skapade man trivsamma kontor med en öppen planlösning och med goda möjligheter till samverkan. Byggnadens betongstomme har lämnat vissa förutsättningar till utformningen av lokalerna där de öppningar som finns har glaspartier för att kunna avskilja ljud vid behov. En korridor löper genom lokalen med kontor och servicefunktioner på vardera sida. Kontor och korridor är försedda med textilgolv och akustikundertak för att ge en behaglig arbetsmiljö.

Besökare anländer till lokalen genom personalutrymmet varför detta rum utformades med extra omsorg. Ett mörkgrått undertak med oregelbunden yta ger en ombonad och mysig känsla. Väggar, köksinredning, och möbler går i en naturlig färgskala i gröna och gråa nyanser med inslag av ek. Känslan som eftersträvats är att man ska känna att man kliver in på ett café snarare än ett kontor, vilket flertalet av våra besökare hitintills vittnat om att så blev fallet.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago