Hoppa till innehållet
Vi söker Arkitekter och Ingenjörer

Vi söker Arkitekter och Ingenjörer

26 februari 2021

Hos oss får du jobba i en skapande och utvecklande miljö.

Vi har högt i tak och en platt organisation där alla får komma till tals. Arkitekter och ingenjörer samarbetar nära varandra från projektstart utifrån förutsättningarna i aktuellt projekt och medarbetarnas unika kompetenser.

Vi försöker fånga projekt där vi får arbeta igenom projektet både utformningsmässigt och projekteringsmässigt från  grunden för att på så sätt kunna bidra maximalt till slutresultatet. Vi kallar det ”Kreativ arkitektur som fungerar”. Vi har som vision att vara den bästa arbetsgivaren för att därmed kunna attrahera de bästa medarbetarna. Vi vill att våra medarbetare ska växa i sin roll och utveckla sin yrkesskicklighet samtidigt som vi ser vikten av att man på ett bra sätt kan kombinera sitt yrkesliv med sitt privata liv.

Vi sitter i moderna nyrenoverande lokaler i Boden. I Luleå utökar vi våra kontorsytor till det dubbla där vi på Varvsgatan 41 sitter i det anrika gamla hamnkontoret på bottenvåningen och planet ovanför. Kontoret genomgår nu en omfattande renovering. Här kommer vi att skapa en inspirerande mötesplats där vi kan bjuda in övriga samarbetspartners att delta i ännu tätare samarbeten, bland annat i fysiska och digitala projektstudios. 

Våra kunders ökade efterfrågan gör att vi nu behöver förstärka laget med flera nya kollegor.

 

Ansvarig arkitekt

Att arbeta i rollen som ansvarig arkitekt hos oss innebär dels att hålla ihop stora projekt arkitektonisk, men även att vara kvalitetsgarant och mentor åt våra yngre kollegor. Du bör ha arbetat som arkitekt i ca 10 år.

Vi ser gärna att du:

  • är van att arbeta i en lyhörd och utvecklande affärsrelation med dina kunder.
  • har idéhöjd och är en skicklig berättare i bild och text.
  • är social och utvecklas av att även få andra att växa.
  • i samarbete med arkitektgruppen kan leda, inspirera och utveckla projektgrupper.
  • är säker och övertygande i din gestaltningsförmåga.

Intern återkoppling är en stor del av vår kvalitetssäkring vilket innebär att du måste vara prestigelös och att ha förmågan att både ge och få konstruktiv kritik.

 

Medverkande arkitekt.

Som medverkande arkitekt är du idérik med god gestaltningsförmåga. Har kunskapen att förmedla din gestaltning i Revit eller Archicad, både i projektering och visualiseringar/presentationer.
Intern återkoppling är en stor del av vår kvalitetssäkring vilket innebär att du måste vara prestigelös och att ha förmågan att både ge och få konstruktiv kritik.

 

Arkitektpraktikant

Vi söker arkitektpraktikanter som har en bra känsla för färg och form och gärna kommer med nya idéer. Du bör ha god gestaltningsförmåga och god förmåga att visualisera och presentera gestaltning. Där är Renderingskunskaper i Revit och/ eller Archicad meriterande, samt även god kunskap om Adobe-programmen.

 

Uppdragsansvarig Konstruktör

Vi tänker oss att du kommer arbeta som ansvarig uppdragsledare i egna projekt där du har självständigt kvalitets- och budgetansvar och tät kontakt med kunder. Du kommer även vara med i programprocessen, särskilt i större projekt som i vårt företag utförs i tätt samarbete mellan arkitekter och ingenjörer. Du bör behärska både statiska beräkningar och byggteknisk utformning och vi ser att du ska ha åtminstone 10 års erfarenhet av jobbet.

 

Uppdragsansvarig A-projektör

Vi tänker oss att du kommer arbeta som ansvarig uppdragsledare i egna projekt där du har självständigt kvalitets- och budgetansvar och tät kontakt med kunder. Som senior nyckelperson förväntas du utgöra ett viktigt stöd till dina kollegor då din erfarenhet kommer göra dig till en form av mentor för flera av våra medarbetare. Du kommer även vara med i programprocessen, särskilt i större projekt som i vårt företag utförs i tätt samarbete mellan arkitekter och ingenjörer. Erfarenhet av kalkyl och beskrivning samt byggadministration är meriterande.

Du behöver ha jobbat ca 10 år i rollen.

A-projektör

Som A-projektör hos oss jobbar du med modellering i Revit och framtagande av ritningar och specifikationer samt beskrivningar, i tätt samarbete med våra arkitekter och övriga ingenjörskollegor. Du har en ingenjörsutbildning eller annan branschinriktad utbildning och får gärna ha jobbat något eller några år i branschen. Kunskaper i Revit, kalkylering och beskrivningar är meriterande.

 

Intresserad?
Då kontaktar du

Niklas Granljung (Gruppledare Arkitekt)
070-255 96 82 
niklas.granljung@aochd.se

Jonas Petterson (Gruppledare Konstruktion)
070-553 97 09 
jonas.pettersson@aochd.se

Nils Liljebo (Gruppledare A-projektering)
070-366 91 00 
nils.liljebo@aochd.se

eller

Joakim Persson (VD)
070-375 01 42 
joakim.persson@aochd.se

 

Tjänsterna tillsätts löpande.


Fler nyheter

Kv 7 och 8 ritade av a och d arkitektkontor. I centrala Sundsvall pågår ett stort projekt utvecklat av Magnolia Bostad. Den nya stadsdelen...
Vi dubblerar lokalytorna och anställer stora namn inom byggkonstruktion. Med viljan om att förnya och förbättra branschen rekryterar a och d arkitektkontor nu flera stora...
På Träkvistavallen i Ekerö kommun planeras ett nytt badhus. Badhuset ska bli ett landmärke för kommunen – och förstärka den mötesplats som idrottsplatser...

Fler nyheter
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago