Marie Bergvall

Konstruktör

070 - 564 00 29
marie.bergvall@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Konstruktören och problemlösaren Marie ser mångsidigheten i yrket som en spännande utmaning.

Marie arbetar främst med projektering av trä-, stål- och betongkonstruktioner där hon framställer byggritningar, armerings- och mängdförteckningar samt tillverkningsritningar för stål.

Hon arbetar med nybyggnationer samt om- och tillbyggnader av bland annat flerbostadshus, butiker, skolor och industribyggnader. Marie har även erfarenhet av att utforma snöskottningsplaner åt bland annat Fortifikationsverket och COOP.

Hon tog examen 2016 i samhällsbyggnad på Luleå Tekniska Universitet – men har faktiskt också en lärarexamen från Umeå Universitet.

Jobbet följer delvis med hem i form av renoverings- och inredningsprojekt. Annars lagar hon gärna mat i goda vänners lag, åker skidor och lever friluftsliv.

 

 

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago