Hoppa till innehållet

Emma Vainionpää (Tjänstledig)

A-projektör

 

Direkt: 070-779 76 61
E-post: emma.vainionpaa@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Emma är byggnadsingenjör och handläggande a-projektör som med kunskapsbredd och engagemang för gruppen håller ihop projekten.

 I sin roll som handläggande a-projektör är Emmas huvuduppgift projektering och att vara uppdragsansvarig projekteringsledare. I arbetet ingår att upprätta beskrivningar och ritningar men också att hålla ihop projekten. Dessutom är hon Bas-P och har hand om byggarbetsmiljösamordning under projekterings- och planeringsstadiet.

Under sin yrkesbana har hon hunnit samla på sig en stor kunskap och rutin inom just projektering, som innebär att hon i mindre projekt kan sköta hela kedjan. Emma har gedigen erfarenhet av bostäder och skolor samt även arbetat med sporthallsrenoveringar och framtagandet av handlingar till Luleås nya räddningsstation.

Uppdragsledningen, att hålla ihop projekt samt lagarbetet i arbetsgruppen, är det Emma brinner allra mest för. Hon finner också stor glädje i att utforma ytterväggsdetaljer. 

Emma är trädgårdsintresserad och tillbringar mer än gärna tid i naturen, där hon plockar bär och svamp. Hon har även i flera år hållit på med westernridning.

Öppna Emma Vainionpää (Tjänstledig) projekt
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago