Joakim Persson

Projekteringsledare - VD

070 - 375 01 42
joakim.persson@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Sedan 2015 är han företagets VD med ett fokus på företagets framtida utveckling. Joakim bidrar även till projekten i rollen som projekteringsledare och parteringledare. Oavsett arbetsuppgift drivs Joakim av ett strategiskt förhållningssätt där man i tidigt skede ska försöka förutse och förebygga problem innan de uppstår. Han är övertygad om att bättre samarbeten inom projekten är nyckeln dit och fokuserar därför mycket av sitt arbete på att utveckla samarbetsformer.

Joakim har en Byggnadsingenjörsexamen från Luleå tekniska universitet och har en bakgrund inom både konstruktion och brandskydd samt branschvana sedan 1993. Han brinner för att arkitektur och konstruktion ska samverka och på så sätt skapa kreativ arkitektur som fungerar och för att kunna skapa en arbetsmiljö som bidrar till detta bildade han 2007 a och d tillsammans med Anders Burman och Niklas Granljung. 

När Joakim tar steget ut från kontoret blir han lite extra glad om snön ligger vit. Är det pudersnö kan ni räkna med att snöskotern åker fram. Fjällen är frihet och naturliv med flugfiske, jakt och skoter är favoriterna.

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago