Hoppa till innehållet
Öppna Camilla Norén projekt

Camilla Norén

Bygg- och projektledare

 

Direkt: 070-684 46 76
E-post: camilla.noren@aochd.se
Adress: Färgaregatan 5D, 961 35 Boden


DELA

Camilla arbetar som bygg- och projektledare. Hon är en strukturerad och trygg samordnare med öga för ordning och reda. Arbetsuppgifterna varierar mellan bygg- och projekteringsledning, exempelvis; utredningar, kalkyler, rapporter och beskrivningar. Hon trivs i rollen som den problemlösande spindeln i nätet och ser sitt arbete som ett pussel; där hon med sitt ordningssinne får detaljerna att synka och projektet att flyta. 

I grunden är Camilla utbildad Civilingenjör inom teknisk fysik vid Luleå tekniska universitet. Hon är yrkesverksam sedan 2005 och har arbetat som arbetsledare och platschef inom entreprenadbranschen innan hon började på a och d 2011. Camilla har bland annat varit projekteringsledare och byggledare för ombyggnationen av Sandenskolan i Boden. När fastighetsägaren av Oscar II Soldathem i Boden ville ha en beskrivning av byggnadens befintliga skick ansvarade hon för samordningen samt besiktningen av byggnadsdelarna.

När Camilla går hem för dagen åker hon hem till man och två barn i Skogså. Väl hemma tycker hon om att pyssla om hemmet och bjuda in gäster till stora middagar. Ett dolt intresse hon har är att sy kläder. 

Powered by Yago