Hoppa till innehållet

Camilla Norén

Bygg- och projektledare

 

Direkt: 070-684 46 76
E-post: camilla.noren@aochd.se
Adress: Drottninggatan 23, 961 35 Boden


DELA

Camilla arbetar som bygg- och projektledare. Hon är en strukturerad och trygg samordnare med öga för ordning och reda. Arbetsuppgifterna varierar mellan bygg- och projekteringsledning, exempelvis; utredningar, kalkyler, rapporter och beskrivningar. Hon trivs i rollen som den problemlösande spindeln i nätet och ser sitt arbete som ett pussel; där hon med sitt ordningssinne får detaljerna att synka och projektet att flyta. 

I grunden är Camilla utbildad Civilingenjör inom teknisk fysik vid Luleå tekniska universitet. Hon är yrkesverksam sedan 2005 och har arbetat som arbetsledare och platschef inom entreprenadbranschen innan hon började på a och d 2011. Camilla har bland annat varit projekteringsledare och byggledare för ombyggnationen av Sandenskolan i Boden. Hon har varit projekteringsledare för ombyggnationen av Björkdungens förskola och projektledare för ombyggnationerna för Medborgarservice i Bodens Stadshus. Sedan 2016 är Camilla dessutom kontorschef för vårt kontor i Boden.

När Camilla går hem för dagen åker hon hem till sitt hus och sina två barn i Skogså. Väl hemma tycker hon om att pyssla om hemmet och bjuda in gäster till stora middagar. Ett dolt intresse hon har är att sy kläder

By Formsmedjan. Powered by Yago