Hoppa till innehållet

Pernilla Hellberg

Handl. A-projektör

 

Direkt: 070-637 94 69
E-post: pernilla.hellberg@aochd.se
Adress: Varvsgatan 41, 972 32 Luleå


DELA

Pernilla har en väldigt varierande roll, men främst arbetar hon med projektering av ritningar och beskrivningar, utredningar, tillgänglighetsinventeringar och programarbeten. Med sitt lugn och sin hjälpsamhet är hon en trygg ledare i sin roll som ansvarig handläggare/projekteringsledare. Lite extra brinner hon för programarbeten där hon får hjälpa kunderna att få fram vad de vill uppnå med sina projekt, för att därefter göra ett underlag för vidare projektering.

I grunden är Pernilla utbildad Civilingenjör vid Luleå tekniska universitet, med en kombinerad inriktning av produktion och konstruktion. Hon har branschvana sedan 2009 och innan hon började på a och d 2010 arbetade hon som konstruktör. En merit från den tiden är järnvägsövergången i Sunderbyn där hon gjorde beräkningarna för betongkonstruktionerna. Hon är en driven person som innan sina universitetsstudier hunnit med att vara egen företagare och arbeta som frisör i 12 år.

När Pernilla går hem för dagen åker hon hem till sin idrottsintresserade familj. Hon tycker om all idrott men i synnerhet basket och påträffas ofta i någon av Luleås sporthallar.

Powered by Yago