Vi söker dig som vill vara med och utveckla a och d arkitektkontor i Boden, Sveriges kanske mest expansiva 15-minutersstad. Vi ser att du är idérik och formstark, samt uppskattar vårt företags vision ”Kreativ arkitektur som fungerar”. Det är en fördel om du kan utforma och visualisera i Revit, samt har erfarenhet av rollen som ansvarig arkitekt.

a och d har funnits i Boden sedan 2014 och är det enda arkitektkontoret på orten. Boden är en av Sveriges företagsvänligaste kommuner och här finns allt du behöver inom 15 minuter. Boden ligger i hjärtat av den region där tusen miljarder kronor ska investeras i klimatomställningen av industrin och byggandet av H2 Green steel i Svartbyn, några minuters väg från Bodens centrum, har redan startat.

Bodenkontoret är idag en väl sammansvetsad grupp med en bred kompetens, där vi inom den närmsta tiden planerar att gå från 6 till 14 medarbetare. På Bodenkontoret är ambitionen att ta hand om den växande lokala marknaden och bidra till Bodens utveckling, men naturligtvis också delta i de spännande projekt som är på gång i regionen. Det innebär att vi arbetar med allt från små projekt åt olika offentliga och privata fastighetsägare till stora projekt åt kommunen, Fortifikationsverket och andra samhällsutvecklare.

Vårt arbete präglas av laganda och bra samarbete. Inte bara med den egna gruppen på kontoret, utan också med andra konsulter, kunder och framförallt med a och d:s Luleåkontor. De flesta av våra projekt är bemannade med medarbetare både från Boden och Luleå och det företagsinterna arbetet utförs utan uppdelning mellan kontoren. Vi har även ett gemensamt arkitekturforum där vi ständigt utmanar varandra att bli ännu bättre genom konstruktiv kritik. Det gör att man på Bodenkontoret har det lilla kontorets fördelar med en mindre sammansvetsad grupp, men samtidigt tillgång till en större grupp att bolla frågor med när utmaningarna växer.

Ansökan görs med CV, personligt brev och portfolio.

 

Intresserad? Kontakta Niklas Granljung, 070-255 96 82, niklas.granljung@aochd.se eller skicka in ansökan:

Skicka in ansökan, klicka här

Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Powered by Yago
By Formsmedjan. Powered by Yago