Hoppa till innehållet
a och d växer med nya anställda

a och d växer med nya anställda

9 maj 2018

Välkommen till oss Sofia Musatti , Victoria Groth och Anna Westling.

Joakim Persson VD på a och d arkitektkontor är väldigt nöjd över bolagets utveckling och de rekryteringar man nu presenterar:” Vi har länge känt att kundernas och marknadens förtroende för oss växer, för att kunna möta efterfrågan med bibehållen eller höjd kvalitét har vi därför valt att satsa stenhårt på rekrytering. Det är alltså extra roligt att få välkomna våra tre nyaste lagmedlemmar Sofia Musatti, Victoria Groth och Anna Westling till oss  a och d".

Sofia Musatti är arkitekt och jobbar från kontoret i Luleå tillsammans med Victoria Groth som arbetar som byggnadsingejör. Anna Westling ör byggnadsingenjör och jobbar på kontoret i Boden. 

Några ord om a och d arkitektkontor som arbetsplats från de senaste rekryteringarna:
Victoria” Helt fantastiskt faktiskt, både de människor man jobbar med här och det arbete man utför. Blandningen av människor är nog en av anledningarna till att jag trivs så bra.”

Anna” Jag kände mig välkomnad direkt av hela företaget när jag klev in genom dörrarna. Jag börjar min officiella anställning först i juni och det skall bli jätterolig och lärorikt.”

Sofia” Det jag känner förutom att alla här är jättetrevliga och att vi har kul på jobbet är att mina arbetskamrater investerar sin tid i mig, så att jag kan utvecklas så mycket som möjligt. Det är helt enkelt en plats där man hjälper varandra och sina kunder."

a och d arkitektkontor strävar efter att utgöra det självklara valet för arkitekter och ingenjörer som söker en utmanande och intressant arbetsgivare att utvecklas tillsammans med.


DELA

Fler nyheter

Tävlingsvinsten för a och d arkitektkontor har nu vidareförädlats till nya omsorgsboendet... Luleås nya stadsdel Kronan växer och under maj 2018 sker byggstarten för vård-och omsorgsboendet...
Prisvinnare av Årets Bygge 2018 är Luleå Kommuns projekt Östra Länken Projektet Östra Länken syftar till att skapa förutsättningar för en ökad befolkning på 10 000...
Våra kunders ökade efterfrågan gör att vi behöver förstärka laget med tre nya projektörer. Du får mer än gärna ha några års erfarenhet av utredningar, framtagande av ritningar eller...

Fler nyheter
Powered by Yago